Juhočeská kuchyňa v Bratislave

Autor: Ladislav Zachar | 4.7.2012 o 16:10 | Karma článku: 4,01 | Prečítané:  970x

Skvelo upravená zverina, ako na zámku. Netradične podaná svadobná polievka. Aj sladké na stole, ktoré nadchne deti. Ale priznám sa, že aj nás, ktorí pomali zabudli, že deťmi boli. Takto sa prezentuje ďaľšia zo zaujímavých aktivít v Bratislave, ktorú poriada Czech Tourism "Špeciality juhočeskej kuchyne", ktorá sa koná už od tohto pondelka. Hostiteľom ako tradične býva Flag Ship reštaurácia v centre mesta Bratislava.

Pre južné čechy sú typické sladkovodné ryby ako aj huby. Samozrejme nesmieme vynechať ani zverinu. A práve teraz si môžete pochutnať na jeleňom guláši pri príležitosti Špecialít juhočeskej kuchyne.

Základom sú čisté a vysokokvalitné zdroje surovín zo stoviek rybníkov, nekonečných lesov a pastvín. A to samozrejme nesmieme vynechať vodu z hlbín zeme, ktorou sa osviežujú mali vodou ale aj veľký pivom, ktoré je známe po celom svete. A toto je to čím sa každý poteší, kto ochutná juhočeskú kuchyňu.

Ak plánujete dovolenku v južných Čechách, nechajte sa inšpirovť jej kuchyňou.

Tak nezabudnite, ochutnať pravú juhočeskú kuchyňu môžete ešte do tohto piatka. Varí tam šefkuchár priamo z Českých Budejovic.

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

DOMOV

Šéfa ÚPN Krajňáka považovali za cuciaka, teraz je pre koalíciu diktátor

Šéf Ústavu pamäti národa viedol spor s českým ministrom financií Andrejom Babišom a zamestnancami, ktorí mali blízko k extrémizmu.


Už ste čítali?